Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Criminal

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 200497EAN: 7393834530502

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

War­ne­rin in­de­pen­dent-­tuo­tan­toa: kon­ka­ri­hui­ja­ri ot­taa kel­ta­no­kan sii­piensä suo­jaan.

War­ne­rin in­de­pen­dent-tuo­tan­toa: kon­ka­ri­hui­ja­ri (John C. Reil­ly) ot­taa kel­ta­no­kan (Die­go Lu­na) sii­piensä suo­jaan. Tar­koi­tus on myydä vää­ren­net­ty nu­mis­maat­ti­nen koh­de rik­kaal­le keräi­lijäl­le.
Con­man-ta­ri­nois­ta saa hy­viä tai huo­no­ja elo­ku­via. Tämä kuu­luu edel­lis­ten jouk­koon. Tuot­ta­ji­na hää­rivät mm. Geor­ge Cloo­ney ja Ste­ven So­der­bergh.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy