Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Strangers When We Meet

Uskottomat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1960Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 55026EAN: 5051162249115

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kirk Doug­las on me­nes­tyvä ark­ki­teh­ti, jo­ka huo­maa ihas­tu­van­sa naa­pu­rin yk­sinäi­seen rou­vaan eikä vaa­ka­ku­pis­sa lo­pul­ta pal­joa pai­na sekään että mo­lem­mil­la on omat per­heensä.

Kirk Doug­las on me­nes­tyvä ark­ki­teh­ti, jo­ka huo­maa ihas­tu­van­sa naa­pu­rin yk­sinäi­seen rou­vaan (Kim No­vak) eikä vaa­ka­ku­pis­sa lo­pul­ta pal­joa pai­na sekään että mo­lem­mil­la on omat per­heensä. Skan­daa­li­mais­ta ai­het­ta kä­si­tellään tyy­likkääs­ti ja hyvän lisän elo­ku­vaan tuo myös ha­pa­roi­van me­nes­tys­kir­jai­li­jan ta­lop­ro­jek­ti. Pe­rio­di­miljöö, na­pak­ka dia­lo­gi ja mo­der­ne­ja kil­pa­si­sa­riaan puh­toi­sem­pi ote an­ta­vat ta­pah­tu­mil­le tuo­reen vai­ku­tel­man vaik­ka sa­ma ta­ri­na on kai­ke­ti näy­tel­ty lä­pi lu­ke­mat­to­mia ker­to­ja eri elo­ku­vis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen hyvä kuva on rosoinen ja pientä roskaakin esiintyy tuon tuosta. Stereomuotoinen ääniraita toistaa dialogin selkeästi ja musiikin puhtaasti. Ekstraton. (IJ)
25/09/2011

Tekijät

Ohjaaja: Richard Quine
Pääosissa: Kirk Douglas Kim Novak Ernie Kovacs Barbara Rush Walter Matthau
Tarina: Evan Hunter (omasta romaanistaan)
Kuvaus: Charles Lang
Musiikki: George Duning

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy