Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Jason Bourne

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS:X Master Audio
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083092566

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Non-s­top ae­ro­bics-­tun­nil­ta mais­tu­va ku­jan­juok­su kai­vaa Ja­son Bour­nen esiin ko­los­taan set­vimään yhä edel­leen hämärän ver­hoa­maa syn­ty­ta­ri­naan­sa.

Non-s­top ae­ro­bics-tun­nil­ta mais­tu­va ku­jan­juok­su kai­vaa Ja­son Bour­nen (Matt Da­mon) esiin ko­los­taan set­vimään yhä edel­leen hämärän ver­hoa­maa syn­ty­ta­ri­naan­sa.
Sy­ke on hek­ti­nen, il­me oi­kea ja juo­ni ta­kuu­mu­reaa bour­nea, mut­ta har­mil­li­ses­ti kaik­ki tämä on jo näh­ty aiem­min suu­rem­mal­la in­ten­si­tee­tillä. Nyt toi­sin­to jää me­kaa­ni­sek­si ja pe­rin jän­nit­teettömäk­si tans­sik­si, jos­sa voit­ta­jal­la on yhä vä­hemmän mer­ki­tystä — tai eroa vas­ta­puo­liin­sa. Lop­pu­teks­tit is­kevät lo­pul­ta ko­vim­paa: tässäkö tämä oli?

Kuva & ääni

Aitoa 4K-kuvaa edustava kuva on raetta myöten filmimäisen ilmeikäs ja miellyttävän jäsentynyt. Hillityn maanläheinen väritoisto ja elävän terävä kuva ei lopulta ole pirskahtelevinta demomateriaalia mitä 4K:na on tarjolla, mutta jälki on rosoisen komeaa ja ihailtavan luonnollista. Nonstoppina popittava ääniraita kuulostaa dialogiaan myöten hyvältä ja täyttää kaikki JB-elokuvien tavaramerkit vaikka jääkin tässä samalla otteeltaan varsin geneeriseksi.

Ekstrat

4K-versio on ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio ja sen myötä lista lisukkeita. Ekstroissa noin tunnin edestä tietoa elokuvan synnystä seitsemän koosteen muodossa. (IJ)
21/12/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy