Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuristavat kahleet

Captives 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 2617EAN: 6415018617210

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sil­loin kun rak­kaus­ta­ri­na it­sessään ei riitä, sil­le pitää kek­siä ou­dot olo­suh­teet.

Sil­loin kun rak­kaus­ta­ri­na it­sessään ei riitä, sil­le pitää kek­siä ou­dot olo­suh­teet. An­ge­la Po­pen elo­ku­vaan on kir­joi­tet­tu var­sin mie­len­kiin­toi­nen va­riaa­tio rak­kau­des­ta, van­ki­lan muu­rien sisäl­le. Van­ki­la­ham­maslääkä­ri Rac­hel Clif­for­dil­le (Ju­lia Or­mond) keh­key­tyy suh­de po­ti­laan­sa Phi­lip Cha­neyn (Tim Roth) kans­sa. Ku­ten ole­tet­ta­vaa, ei Cha­ney ole van­ki­las­sa syyttä. To­tuuk­sien sel­vit­tyä jou­tuu myös suh­de uu­teen tar­kas­te­luun.
Tim Roth suo­riu­tuu moit­teit­ta mo­ni­syi­sestä roo­lis­ta mie­henä, jo­ka löytää elämäänsä uu­den sisällön unoh­ta­mat­ta men­nei­syyttään. Hur­maa­vaa Ju­lia Or­mon­dia seu­ra­tes­sa herää jäl­leen ker­ran ky­sy­mys, mi­hin ka­toaa vuo­sien vie­riessä suu­ri osa lah­jak­kais­ta naisnäyt­te­lijöistä.

Kuva, ääni & ekstrat

On prässätty samoista originaaleista kuin VHS-kopiot aikoinaan. Ruudulle muodostuu tummia, rakeisia hahmoja, joiden katsominen digitaaliaikakaudella ei saa kuin vihaiseksi. Kuvapinta-alaa on rajattu alkuperäisestä. Stereo on lytätty ja tunkkainen. Ei ekstroja. (VA)

Tekijät

Ohjaaja: Angela Pope
Pääosissa: Julia Ormond Tim Roth Peter Capaldi
Tarina: Frank Deasy
Kuvaus: Remi Adefarasin
Musiikki: Colin Towns

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy