Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Siunattu

Bless the Child 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lieväs­ti au­tis­ti­nen tyttö omaa jee­sus­mai­sia ky­kyjä.

Lieväs­ti au­tis­ti­nen tyttö omaa jee­sus­mai­sia ky­kyjä. Vas­ten­mie­li­nen sa­ta­nis­mi-e­lo­ku­va, jon­ka jun­naa­va juo­ni ja töksäh­te­levät rat­kai­sut ovat kar­meaa seu­rat­ta­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei loista väreillään, mutta toimii hyvin. Tosin kaihtimet värisevät pahasti. Äänimaailma rakentuu perinteiselle kirkkomusiikille ja säikyttelyefekteille. Vaihda 5.1-ääni valikosta, jotta et vahingossa eksy DS:n armoille. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy