Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajahai 3

Jaws 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mas osa ir­tau­tui Ami­tys­ta ja van­hois­ta roo­li­hah­mois­ta.

Kol­mas osa ir­tau­tui Ami­tys­ta ja van­hois­ta roo­li­hah­mois­ta. San­ka­ri­na tällä ker­taa Den­nis Quaid ja ta­pah­tu­ma­paik­ka­na Flo­ri­dan ve­si­puis­to. Yleisöä ta­voi­tel­tiin 3D-la­seil­la, mistä ilos­ta DVD-kat­so­ja luon­nol­li­ses­ti jää pait­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Välillä rakeinen. Edellinen osa tyhjensi jo pajatson: ekstroissa ainoastaan eri osien trailereita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy