Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blueberry

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: CinemaMondo-PanVisioKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (CinemaMondo-PanVisio) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­mi, että Jean Gi­rau­din piirtämä ja Jean-­Mic­hel Char­lie­rin kir­joit­ta­ma, 1960-­lu­vul­la al­ka­nut Blue­ber­ry-­sar­ja­ku­va elo­ku­vat­tiin vas­ta nyt.

Har­mi, että Jean Gi­rau­din piirtämä ja Jean-Mic­hel Char­lie­rin kir­joit­ta­ma, 1960-lu­vul­la al­ka­nut Blue­ber­ry-sar­ja­ku­va elo­ku­vat­tiin vas­ta nyt. Gi­raud piir­si ai­koi­naan san­ka­rin Jean-Paul Bel­mon­don näköi­sek­si. Vin­cent Cas­sel ei häntä juu­ri­kaan muis­tu­ta, eikä kyllä it­se elo­ku­va esi­ku­vaan­sa. Al­ku­peräi­nen on käytännössä unoh­det­ta­va ko­ko­naan, vaik­ka mu­ka­na on kuu­lui­sas­ta Kul­ta­luo­te­ja am­pu­va aa­ve -al­bu­mis­ta tut­tu preus­si­lais­kon­na, te­kais­tu aa­te­lis­mies Pro­sit von Lück­ner. Gi­raud on ol­lut it­se in­nois­saan ja kri­tii­kit kiittä­viä. Vai­kut­taa en­nen kaik­kea sha­ma­nis­ti­se­na mat­ka­na, jos­sa on ai­ka pal­jon Gi­rau­din sci­fi-tai­tei­li­ja­ni­men Moe­biuk­sen nä­kyjä, ei niinkään rea­lis­ti­se­na län­nenk­ro­nik­ka­na, jo­ka al­koi il­mes­tyä vuon­na 1973 Zoom-leh­dessä. Hie­man se­ka­va, mut­ta kat­so­jan sin­nik­kyys pal­ki­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalista ilotulitusta, joten näyttävä kuva ja ilmaisuvoimainen ääniraita. Kuvailmaisu on välillä turhan levotonta ja omanarvonsa tuntevaa. Säädä 5.1-ääni menusta. Kahdella levyllä. Ohjaajan 5 min. intro, 44+24+10+4 min. dokumentit, 20+10+10 min. haastattelut, 13 min. storyboardeja, kaksi näytettä Kounenin muista elokuvista, traileri ja tiiseri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy