Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Balto

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 74 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, DS (SUOMI)
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 1925 to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ta­ri­na koi­ra­val­ja­kon joh­to­koi­ras­ta, jo­ka tais­te­lee luon­non­voi­mia vas­taan juok­sut­taak­seen elintär­keän lääk­keen syrjäi­seen pik­ku­kylään.

Vuo­den 1925 to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ta­ri­na koi­ra­val­ja­kon joh­to­koi­ras­ta, jo­ka tais­te­lee luon­non­voi­mia vas­taan juok­sut­taak­seen elintär­keän lääk­keen syrjäi­seen pik­ku­kylään. Vauh­di­kas, haus­ka ja hui­keas­ti to­teu­tet­tu.
Hyvä ku­va huo­mat­ta­vas­ta ko­hi­nas­ta huo­li­mat­ta. 5.1-ka­na­vai­sel­la eng­lan­nin­kie­li­sellä al­ku­peräis­rai­dal­la kuul­laan ää­ninä mm. Ke­vin Ba­co­nia, Brid­get Fon­daa ja Bob Hos­kin­sia. Suo­men­kie­li­nen rai­ta on DS ja sisältää muu­ta­mia käännös­vir­heitä, joi­ta ei teks­ti­tyk­sen puo­lel­ta löy­dy. Eri­no­mai­nen do­ku­ment­ti (27 min.) ja trai­le­ri, suo­mek­si teks­ti­tet­tyjä mo­lem­mat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy