Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Netflix

RED

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2010Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ex-­CIA-­mies ei pidä ta­ri­nal­leen so­vi­tel­lus­ta vii­mei­sestä nii­tistä, jo­ten oras­ta­va etä­suh­de pu­he­lin­kes­kuk­sen nai­sen kans­sa jou­tuu ta­ka­pen­kil­le ja van­hat agent­ti­ka­ve­rit pää­sevät rat­sas­ta­maan vielä ker­ran.

Ex-CIA-mies (B­ru­ce Wil­lis) ei pidä ta­ri­nal­leen so­vi­tel­lus­ta vii­mei­sestä nii­tistä, jo­ten oras­ta­va etä­suh­de pu­he­lin­kes­kuk­sen nai­sen (Ma­ry-Loui­se Par­ker) kans­sa jou­tuu ta­ka­pen­kil­le ja van­hat agent­ti­ka­ve­rit pää­sevät rat­sas­ta­maan vielä ker­ran.
Hur­jal­la näyt­te­lijä­kaar­til­la ar­moi­tet­tu toi­min­ta­ko­me­dia tap­laa eteenpäin kie­li tiu­kas­ti pos­kes­sa, mut­ta hom­man point­ti on vain aut­ta­vas­ti hans­kas­sa. Ge­nee­ri­sestä ajan­tap­po­ry­mis­te­lystä tämän erot­taa lo­pul­ta vain ni­mekäs lo­ma­tun­nel­mai­nen näyt­te­lijä­kaar­ti. Tämä on kuin jon­kin­lai­nen Ex-Ex­pen­dab­les-seik­kai­lu.

Kuva, ääni & ekstrat

Netflixin tarjoama kuvasuhde on alkuperäinen ja jälki miellyttävän jäsentynyttä ja elävää. Sätkivä ääniraita toistaa dialogin luontevasti, mutta ei juuri onnistu luomaan tunnelmaa sen enempää suvantoihin kuin rymistelyihinkään. (IJ)
20/04/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy