Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

RED

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2010Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ex-­CIA-­mies ei pidä ta­ri­nal­leen so­vi­tel­lus­ta vii­mei­sestä nii­tistä, jo­ten oras­ta­va etä­suh­de pu­he­lin­kes­kuk­sen nai­sen kans­sa jou­tuu ta­ka­pen­kil­le ja van­hat agent­ti­ka­ve­rit pää­sevät rat­sas­ta­maan vielä ker­ran.

Ex-CIA-mies (B­ru­ce Wil­lis) ei pidä ta­ri­nal­leen so­vi­tel­lus­ta vii­mei­sestä nii­tistä, jo­ten oras­ta­va etä­suh­de pu­he­lin­kes­kuk­sen nai­sen (Ma­ry-Loui­se Par­ker) kans­sa jou­tuu ta­ka­pen­kil­le ja van­hat agent­ti­ka­ve­rit pää­sevät rat­sas­ta­maan vielä ker­ran.
Hur­jal­la näyt­te­lijä­kaar­til­la ar­moi­tet­tu toi­min­ta­ko­me­dia tap­laa eteenpäin kie­li tiu­kas­ti pos­kes­sa, mut­ta hom­man point­ti on vain aut­ta­vas­ti hans­kas­sa. Ge­nee­ri­sestä ajan­tap­po­ry­mis­te­lystä tämän erot­taa lo­pul­ta vain ni­mekäs lo­ma­tun­nel­mai­nen näyt­te­lijä­kaar­ti. Tämä on kuin jon­kin­lai­nen Ex-Ex­pen­dab­les-seik­kai­lu.

Kuva, ääni & ekstrat

Netflixin tarjoama kuvasuhde on alkuperäinen ja jälki miellyttävän jäsentynyttä ja elävää. Sätkivä ääniraita toistaa dialogin luontevasti, mutta ei juuri onnistu luomaan tunnelmaa sen enempää suvantoihin kuin rymistelyihinkään. (IJ)
20/04/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy