Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rush Hour 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX, DTS6.1ES
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rank­ka pa­ri Jac­kie Chan ja Ch­ris Tuc­ker seik­kai­lee jäl­leen.

Rank­ka pa­ri Jac­kie Chan ja Ch­ris Tuc­ker seik­kai­lee jäl­leen. Cha­nil­la liik­ku­vat raa­jat ja Tuc­ke­ril­la suu. Jäl­kimmäi­nen ei ole yhtä är­syttävä kuin aiem­min. Jot­kut pitävät tätä en­sio­saa pa­rem­pa­na.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni. Ekst­rois­sa kom­ment­ti­rai­ta, 9 min. do­ku­ment­ti, 20 min. koh­tauk­sen ke­hittä­mi­sestä, 4 min. muo­dis­ta, te­hos­tei­den ana­to­miaa, 9 pois­tet­tua koh­taus­ta, 5 min. ylijäämäo­tok­sia, trai­le­ri ja kak­si tii­se­riä ja yli 30 min. oh­jel­ma­koos­te.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy