Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rambo III – taistelija 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.28*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan kou­lut­ta­jaan­sa, evers­ti Traut­ma­nia venäläis­ten psy­ko­paat­tien kä­sistä.

Ram­bo läh­tee pe­las­ta­maan kou­lut­ta­jaan­sa, evers­ti Traut­ma­nia (Ric­hard Cren­na) venäläis­ten psy­ko­paat­tien kä­sistä. Pientä ra­jaa. Luu­li­si, että sil­loi­sen Neu­vos­to­lii­ton Af­ga­nis­ta­nin kier­tue oli sen ver­ran vi­he­liäi­nen pan­nu­kak­ku, et­tei siinä mitään ram­boi­lu­ja oli­si enää tar­vit­tu. Mut­ta pa­hem­paa­han seu­ra­si...­Sar­jan pa­ras ku­va, mut­ta toi­min­tae­lo­ku­van ää­ni­rai­dak­si ei Dol­by Sur­round riitä al­kuun­kaan. Ekst­rois­sa tii­se­ri, trai­le­ri ja pätkä ka­me­ran ta­kaa.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy