Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zorron naamio

The Mask of Zorro 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 100937  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Zor­ron uu­den ver­sion oh­ja­si Mar­tin Camp­bell, mut­ta pe­riaat­tees­sa tämä vai­kut­taa pe­rin juu­rin tuot­ta­ja Ste­ven Spiel­ber­gin elo­ku­val­ta.

Zor­ron uu­den ver­sion oh­ja­si Mar­tin Camp­bell, mut­ta pe­riaat­tees­sa tämä vai­kut­taa pe­rin juu­rin tuot­ta­ja Ste­ven Spiel­ber­gin elo­ku­val­ta. Se tar­joaa sa­mal­la hämmäs­tyttävän tuo­re näkö­kul­ma mo­neen ker­taan fil­mat­tuun ai­hee­seen.
Ty­ro­ne Powe­rin vuon­na 1940 täh­dittämä Zor­ron merk­ki saa vas­ta­pai­noa Ant­ho­ny Hop­kin­sin ja An­to­nio Ban­de­ra­sin yh­tei­su­ra­kas­ta. Pal­jon vauh­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Äänimaailma voi olla hyvin surround, vaikka kyseessä on 1700- ja 1800-luvun vaihteen tapahtumat. Kuva on virheetön.Yksi parhaista levyistä muutenkin: 60 min. dokumentti Unmasking the Zorro, jossa palataan aina vuoden 1919 Argosy-pulplehteen, jossa ilmestyi Johnson McCulleyn ensimmäinen Zorro-tarina. Musiikkivideo, traileri, biografiat, ohjaajan kommenttiraita, poistettu kohtaus ja vaihtoehtoinen loppu. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy