Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zorron naamio

The Mask of Zorro 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 100937  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Zor­ron uu­den ver­sion oh­ja­si Mar­tin Camp­bell, mut­ta pe­riaat­tees­sa tämä vai­kut­taa pe­rin juu­rin tuot­ta­ja Ste­ven Spiel­ber­gin elo­ku­val­ta.

Zor­ron uu­den ver­sion oh­ja­si Mar­tin Camp­bell, mut­ta pe­riaat­tees­sa tämä vai­kut­taa pe­rin juu­rin tuot­ta­ja Ste­ven Spiel­ber­gin elo­ku­val­ta. Se tar­joaa sa­mal­la hämmäs­tyttävän tuo­re näkö­kul­ma mo­neen ker­taan fil­mat­tuun ai­hee­seen.
Ty­ro­ne Powe­rin vuon­na 1940 täh­dittämä Zor­ron merk­ki saa vas­ta­pai­noa Ant­ho­ny Hop­kin­sin ja An­to­nio Ban­de­ra­sin yh­tei­su­ra­kas­ta. Pal­jon vauh­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Äänimaailma voi olla hyvin surround, vaikka kyseessä on 1700- ja 1800-luvun vaihteen tapahtumat. Kuva on virheetön.Yksi parhaista levyistä muutenkin: 60 min. dokumentti Unmasking the Zorro, jossa palataan aina vuoden 1919 Argosy-pulplehteen, jossa ilmestyi Johnson McCulleyn ensimmäinen Zorro-tarina. Musiikkivideo, traileri, biografiat, ohjaajan kommenttiraita, poistettu kohtaus ja vaihtoehtoinen loppu. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy