Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Infiltrator - soluttautuja

The Infiltrator 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 73211946210609

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va tril­le­ri ker­too juu­ta­lai­ses­ta leh­ti­mie­hestä, jo­ka so­lut­tau­tuu Sak­san uus­nat­sien vaa­ral­li­sim­paan osaan eli kes­ki­luok­kaa joh­dat­te­le­vien van­ho­jen her­ro­jen sisä­pii­riin.

To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va tril­le­ri ker­too juu­ta­lai­ses­ta leh­ti­mie­hestä (mai­nio Oli­ver Platt), jo­ka so­lut­tau­tuu Sak­san uus­nat­sien vaa­ral­li­sim­paan osaan eli kes­ki­luok­kaa joh­dat­te­le­vien van­ho­jen her­ro­jen sisä­pii­riin.
Te­le­vi­siol­le tuo­te­tuk­si, jo­pa HBO:n mit­ta­pui­den mu­kaan, on­nis­tu­nut draa­ma. Ai­van kor­keim­mas­ta len­nos­ta jäädään il­mi­sel­vien bud­jet­ti­puu­has­te­lu­jen ta­kia.
E­lo­ku­va te­kee kui­ten­kin tär­keimmän teo­rian­sa selväk­si. Skin­hea­dit ovat pie­ni sa­vu­ver­ho, jon­ne taak­se to­del­li­set ra­sis­min ta­kuu­mie­het pii­lou­tu­vat. Heidän rin­nal­laan tun­tuu ää­rioi­keis­to en­tistä hou­kut­te­le­vam­mal­ta. Ta­val­li­nen kes­ki­luok­ka te­kee ai­na dik­taat­to­rin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Epävakaa ja pehmeä, kohinainen kuva. Kärsii aliasing-väreilyistä ja haloilmiöstä, mutta on toki katsottava. Ääniraita tuntuu jotenkin päälle liimatun jälkiäänitetyltä. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy