Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dinosaur - Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.79/1.3
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
  EAN: 5017188881319

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dis­neyn Di­no­sau­rus-a­ni­maa­tio tun­tuu hie­man Tar­za­nia pa­rem­mal­ta, kos­ka ta­ri­na on ai­na­kin pääl­li­sin puo­lin yh­tiön oma.

Dis­neyn Di­no­sau­rus-a­ni­maa­tio tun­tuu hie­man Tar­za­nia pa­rem­mal­ta, kos­ka ta­ri­na on ai­na­kin pääl­li­sin puo­lin yh­tiön oma. Tai oma ja oma: se on hir­mu­lis­ko­jen maail­maan siir­ret­ty Wa­gon Train, Nooan ark­ki, Moo­ses ja Mo­by Dick.
Ta­ri­na on mo­nis­ta esi­ku­vis­taan poi­ke­ten sil­ti tur­han ohut. Tek­ni­nen lois­to on pääo­sas­sa. Di­not ovat täy­sin rea­lis­ti­sen oloi­sia, vaik­ka ne pu­hu­vat.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on upea. DTS jymisee hieman Dolbya tanakammin, mutta koska kyseessä on Disney-elokuva, shokkiefektejä vältellään. Verenhimoiset Carnosaurukset mylvivät kuin sordiinolla verrattuna esimerkiksi Jurassic Parkiin. Jenkeissä on julkaistu myös kalliimpi erikoisjulkaisu. Tässäkin riittää: pari dokumenttia, kolme interaktiivista peliä, DVD-ROM-osuus ja webbilinkit, kuuden sivun triviavihko sekä traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy