Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Scooby-Doo

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112749255

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Han­na-­Bar­be­ran klas­si­sen piir­ros­seik­kai­lun näy­tel­ty ver­sio pu­hal­si van­hat kak­siu­lot­tei­set hah­mot kol­miu­lot­tei­sik­si kii­tettävän us­kol­li­ses­ti, mut­ta myös lat­teas­ti.

Han­na-Bar­be­ran klas­si­sen piir­ros­seik­kai­lun näy­tel­ty ver­sio pu­hal­si van­hat kak­siu­lot­tei­set hah­mot kol­miu­lot­tei­sik­si kii­tettävän us­kol­li­ses­ti, mut­ta myös lat­teas­ti. Matt­hew Lil­lard on il­met­ty Shag­gy, ja myös Buf­fynä ikui­ses­ti muis­tet­ta­va Sa­rah Mic­hel­le Gel­ler on haus­ka lisä Daph­ne­na, mut­ta hah­mot eivät oi­kein missään vai­hees­sa elo­ku­vaa yritä ol­la enempää kuin vain funk­tio­naa­li­sia.
7-vuo­tiaan tuo­mio on ty­ly: enintään 1 täh­ti. Nos­tal­gia­huu­ruis­sa elo­ku­va voi­si kui­ten­ki an­sai­ta jo­pa kak­si täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstroissa mm. kaksi tekijöiden kommenttiraitaa, musiikkivideo ja sarja koosteita. (IJ)
09/01/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy