Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Viimeinen elokuva

The Last Picture Show 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kään­teen­te­kevä draa­ma toi ai­mo an­nok­sen rea­lis­mia Hol­lywood-e­lo­ku­vaan, jo­ka ei juu­ri­kaan aiem­min ku­van­nut to­del­li­suut­ta kuin puo­li­nai­ses­ti.

Kään­teen­te­kevä draa­ma toi ai­mo an­nok­sen rea­lis­mia Hol­lywood-e­lo­ku­vaan, jo­ka ei juu­ri­kaan aiem­min ku­van­nut to­del­li­suut­ta kuin puo­li­nai­ses­ti.
1950-lu­vun pik­ku­kau­pun­gin elämää nuo­ren mie­hen pers­pek­tii­vistä ku­van­nut elo­ku­va ei kaih­ta­nut ta­buai­hei­ta, mm. nuo­ren mie­hen ja kes­ki-ikäi­sen nai­sen sek­si­suh­det­ta. Yk­si par­hai­ta ame­rik­ka­lai­suu­den ku­vauk­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Alkuperäistä teatteriversiota muutaman minuutin pidempi versio. Keskitason mustavalkoinen kuva ja monoääni. Ekstroissa 64 min dokumentti, 6 min aikalaispuffi, traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy