Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hämärän vartija

A Scanner Darkly 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203617EAN: 7321944594183

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vii­den kuu­lui­sim­man tie­teis­kir­jai­li­jan jouk­koon kuu­lu­va Phi­lip K. Dick kär­si mie­len­ter­vey­son­gel­mis­ta, mikä an­toi hä­nel­le etu­lyön­tia­se­man ku­va­ta tu­le­vai­suu­den to­ta­li­ta­ris­mia.

Vii­den kuu­lui­sim­man tie­teis­kir­jai­li­jan jouk­koon kuu­lu­va Phi­lip K. Dick kär­si mie­len­ter­vey­son­gel­mis­ta, mikä an­toi hä­nel­le etu­lyön­tia­se­man ku­va­ta tu­le­vai­suu­den to­ta­li­ta­ris­mia. Pak­ko­miel­teet, pe­lot ja nar­koot­tis­ten ai­nei­den käyttö au­kai­si­vat kat­seen sy­vyy­teen, mikä luul­ta­vas­ti oli kir­jai­li­jal­le pai­na­jais­mais­ta, mut­ta in­nos­ti lu­ki­jaa.
Dic­kin ta­ri­noi­ta on elo­ku­vat­tu jo­pa yllättävän hy­vin, mitä ei voi mo­nis­ta gen­re­kir­jai­li­jois­ta sa­noa. Jo­pa ai­koi­naan mai­neen­sa me­nettä­nyt fo­toa­ni­maa­tio, to­sin ny­ky­tek­nii­kan sii­vittämänä, on­nis­tuu eläy­tymään Dic­kin mie­len­mai­se­miin ku­va­tes­saan hal­li­tuk­sen D-huu­meel­la alis­ta­mas­ta kan­sas­ta, jo­ka val­voo it­seään. Pa­ra­noi­di­ses­sa ta­ri­nas­sa po­lii­si (Kea­nu Ree­ves) so­lut­tau­tuu huu­meyh­teisöön. Po­lii­sit ja kon­nat me­nevät se­kai­sin.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa kom­ment­ti­rai­ta, trai­le­ri ja 26+21 min. do­ku­men­tit.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy