Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

De-Lovely - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 111125EAN: 6438044040654

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Teat­te­ri- ja elo­ku­vasä­veltäjä Co­le Por­te­rin elämän­ker­ta al­kaa mauk­kaas­ti ku­va­tes­saan elämä­ni­lo­jen, va­paan rak­kau­den ja bi-­sek­suaa­li­suu­den pai­nei­ta suh­teut­taen sen tai­teen te­koon.

Teat­te­ri- ja elo­ku­vasä­veltäjä Co­le Por­te­rin (Ke­vin Kli­ne) elämän­ker­ta al­kaa mauk­kaas­ti ku­va­tes­saan elämä­ni­lo­jen, va­paan rak­kau­den ja bi-sek­suaa­li­suu­den pai­nei­ta suh­teut­taen sen tai­teen te­koon.
Lo­pul­ta elo­ku­va al­kaa muis­tut­taa ku­vaa­maan­sa di­lem­maa: kuin­ka tylsää on­kaan, kun suu­ri lah­jak­kuus vaa­tii vas­ta­pai­nok­seen niin suu­ren sie­lul­li­sen tyh­jyy­den. Useim­mat tai­tei­li­jaelämän ku­vauk­set uh­kaa­vat muis­tut­taa kli­see­sop­paa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 25+15+5+3 min. ekstrat, yhdeksän poistettua kohtausta (vaihtoehtoloppu), tv-mainos ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy