Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Braindead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Laser ParadiseKuva:
Anamorfinen 1.52*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Laser Paradise) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sor­mus­ten her­ran fil­ma­ti­soi­ja­na ja Hea­ven­ly Crea­tu­res -e­lo­ku­vas­ta tu­tun Jack­so­nin su­ru­ton­ta sp­lat­ter-­huu­mo­ria.

Sor­mus­ten her­ran fil­ma­ti­soi­ja­na ja Hea­ven­ly Crea­tu­res -e­lo­ku­vas­ta tu­tun Jack­so­nin su­ru­ton­ta sp­lat­ter-huu­mo­ria. Ve­ri lentää enemmän kuin kon­sa­naan gen­ren il­keim­missä teok­sis­sa. Vaik­ka huu­mo­ria tar­jo­taan es­tot­to­mas­ti, tas­ma­nia­lai­sen tap­pa­ja-a­pi­nan le­vittämässä zom­bei­lus­sa riittää myös vat­sanvä­ris­tyk­siä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitasoinen kuva ja ääniraita. Valikot saavat käyttäjän hermoromahduksen partaalle, jos fysiologisesti suolenpätkiä sietäisikin. Järjestys menee niin, että ensiksi valitaan englanti ja vasta sitten 5.1-ääni. Ekstrana muiden julkaisusarjan elokuvien trailereita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy