Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Street Fighter

Street Fighter - The Ultimate Battle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1994Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99234EAN: 5051160244075

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Cap­co­min klas­si­seen mäis­kintä­vi­deo­pe­liin poh­jau­tu­va Van Dam­me -­lef­fa, jos­sa san­ka­ri käy tais­toon suu­ruu­den­hul­lua so­dan­liet­so­jaa vas­taan estääk­seen tämän glo­baa­lit eks­pan­sio­hank­keet.

Cap­co­min klas­si­seen mäis­kintä­vi­deo­pe­liin poh­jau­tu­va Van Dam­me -lef­fa, jos­sa san­ka­ri käy tais­toon suu­ruu­den­hul­lua so­dan­liet­so­jaa (Raul Ju­lia vii­mei­sessä elo­ku­va­roo­lis­saan) vas­taan estääk­seen tämän glo­baa­lit eks­pan­sio­hank­keet. Esi­ku­val­leen us­kol­li­ses­ta elo­ku­vas­ta löy­tyy kai­ken­maail­man nin­jo­ja ja mu­tant­ti­solt­tu­ja, eikä taa­tus­ti hi­tus­ta­kaan jär­keä. Vain pe­lioh­jai­met puut­tu­vat. Eihän tätä to­ki va­ka­vas­tio­tet­ta­vak­si ole tar­koi­tet­tu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Vanhaan DVD-julkaisuun nähden Blu-Ray tarjoaa loisteliaan kuvan, joka näyttää hienoisesta rakeisuudestaan huolimatta miellyttävän terävältä. Myös pientä roskaa esiintyy toisinaan. Myös aiempi DS on nyt päivitetty asialliseksi Dolby True-HD 5.1 -raidaksi. Ekstroissa mainio tietopitoinen ohjaajan kommenttiraita, kaksi poistettua kohtausta (2 min.), mainoshenkinen making of (6 min.), kuvagalleria ja pelin sekä animen mainostrailerit. Ekstrat ovat ilmeisesti peräisin takavuosien LaserDisc-julkaisulta, eikä niitä ole tekstitetty suomeksi. (IJ)
14/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy