Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Street Fighter

Street Fighter - The Ultimate Battle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1994Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99234EAN: 5051160244075

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Cap­co­min klas­si­seen mäis­kintä­vi­deo­pe­liin poh­jau­tu­va Van Dam­me -­lef­fa, jos­sa san­ka­ri käy tais­toon suu­ruu­den­hul­lua so­dan­liet­so­jaa vas­taan estääk­seen tämän glo­baa­lit eks­pan­sio­hank­keet.

Cap­co­min klas­si­seen mäis­kintä­vi­deo­pe­liin poh­jau­tu­va Van Dam­me -lef­fa, jos­sa san­ka­ri käy tais­toon suu­ruu­den­hul­lua so­dan­liet­so­jaa (Raul Ju­lia vii­mei­sessä elo­ku­va­roo­lis­saan) vas­taan estääk­seen tämän glo­baa­lit eks­pan­sio­hank­keet. Esi­ku­val­leen us­kol­li­ses­ta elo­ku­vas­ta löy­tyy kai­ken­maail­man nin­jo­ja ja mu­tant­ti­solt­tu­ja, eikä taa­tus­ti hi­tus­ta­kaan jär­keä. Vain pe­lioh­jai­met puut­tu­vat. Eihän tätä to­ki va­ka­vas­tio­tet­ta­vak­si ole tar­koi­tet­tu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Vanhaan DVD-julkaisuun nähden Blu-Ray tarjoaa loisteliaan kuvan, joka näyttää hienoisesta rakeisuudestaan huolimatta miellyttävän terävältä. Myös pientä roskaa esiintyy toisinaan. Myös aiempi DS on nyt päivitetty asialliseksi Dolby True-HD 5.1 -raidaksi. Ekstroissa mainio tietopitoinen ohjaajan kommenttiraita, kaksi poistettua kohtausta (2 min.), mainoshenkinen making of (6 min.), kuvagalleria ja pelin sekä animen mainostrailerit. Ekstrat ovat ilmeisesti peräisin takavuosien LaserDisc-julkaisulta, eikä niitä ole tekstitetty suomeksi. (IJ)
14/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy