Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Toy Story 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

O­do­tet­tua pa­rem­pi sci­fie­lo­ku­via pa­ro­dioi­va jat­ko-o­sa.

O­do­tet­tua pa­rem­pi sci­fie­lo­ku­via pa­ro­dioi­va jat­ko-o­sa. Osan­sa saa­vat mm. Star Wars, Ava­ruus­seik­kai­lu: 2001, Ju­ras­sic Park.
Al­kaa haus­kal­la int­rol­la, kun Buzz seik­kai­lee ava­ruu­des­sa. En­simmäi­sen osan tee­mat oli­vat yk­sin­ker­tai­sem­mat ja si­ten te­hok­kaam­mat. Nyt syök­sytään le­luek­sis­ten­tia­lis­min syö­ve­rei­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea, Pixarille tyypillinen kuva. Matalat LFE-äänet jyrisevät ja surroundit ovat hyvin aktiiviset. Ekstroissa "poistetut kohtaukset", Tom Hanksin ja Tim Allenin rupatteluja, tulevan leffan Monsterit Oy:n ennakkopätkä ja Pixarin debyyttianimaatio Luxo Jr. (1986). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy