Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aikamatka

Timeline 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 109710EAN: 6415015508603

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Crich­to­nin no­vel­liin poh­jau­tu­va Ai­ka­mat­ka on klas­si­nen tie­tei­se­lo­ku­va ai­ka­mat­kus­ta­mi­ses­ta.

Mic­hael Crich­to­nin no­vel­liin poh­jau­tu­va Ai­ka­mat­ka on klas­si­nen tie­tei­se­lo­ku­va ai­ka­mat­kus­ta­mi­ses­ta. Tällä ker­taa his­to­rioit­si­jat ajau­tu­vat sa­ta­vuo­ti­sen so­dan kes­kel­le vuo­den 1357 Rans­kaan. Tek­nii­kan mu­ka­naan tuo­mat mah­dol­li­suu­det eivät ole ai­ka­ko­ne­ta­ri­noi­ta kum­mas­ti­kaan ke­hittä­neet. Vuo­si­sa­to­jen päähän juut­tu­mi­nen ja pe­las­tus­jouk­kioi­den ki­vik­koi­set et­sintä­mat­kat kai­pai­si­vat muu­ta­kin kuin di­gi­taa­li­pa­ran­nuk­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvaterävyys kärsii nopeassa liikkeessä. Kanavat soivat tehokkaasti, syvyyksiin on panostettu. Äänisuunnittelu on monipuolinen, nyanssit vaihtelevat. Lisämateriaaleissa nähdään trailereiden lisäksi neljä dokumenttia (17+21+7+18 min.). Monipuolinen lisukeosio on huomattavasti mukavampaa ajanvietettä kuin itse elokuva. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy