Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Toolbox Murders

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 110114 EAN: 6416548354712

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

En ole näh­nyt al­ku­peräistä vuo­den 1978 kult­tie­lo­ku­vaa, jos­sa mur­haa­ja­na hää­ri High Chap­pa­ra­lin Buck eli Ca­me­ron Mitc­hell.

En ole näh­nyt al­ku­peräistä vuo­den 1978 kult­tie­lo­ku­vaa, jos­sa mur­haa­ja­na hää­ri High Chap­pa­ra­lin Buck eli Ca­me­ron Mitc­hell. Jo­ka ta­pauk­ses­sa ai­na­kin To­be Hoo­pe­rin uu­sin­ta­ver­sio toi­mii. Hy­vin jän­nittävä, oi­keaan tun­nel­maan ja ”­sen­se of won­der”-ais­tei­hin ve­toa­va ta­ri­na ker­too nuo­res­ta­pa­ris­ta, jo­ka muut­taa sa­la­peräi­seen vuok­ra­ta­loon, kym­me­niä vuo­sia sit­ten Hol­lywoo­din kul­ta-a­jan rien­nois­ta ra­pis­tu­nee­seen Lus­man Arms –­huo­neis­to­ho­tel­liin.
Ku­vas­toon kuu­luu siis synkän sa­lai­suu­den kät­kevän ra­ken­nuk­sen lisäk­si sa­lakäytä­viä, ”oop­pe­ran kum­mi­tus”, ok­kult­ti­sia merk­kejä ja työ­ka­lu­pak­kia kek­se­liääs­ti käyttävä mur­haa­ja. Pääl­le­kar­kauk­sia riittää, mut­ta ne eivät ole pääa­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Halvalla tehdyksi kauhutuotannoksi laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 23 dokumentti, traileri ja biografiat. (PS)
17/02/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy