Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Vaaleanpunainen pantteri

The Pink Panther 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202008EAN: 5051160242170

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­la­ke Edward­sin 1960-­lu­vun Vaa­lean­pu­nais­ten pant­te­rien me­nes­tys pe­rus­tui oma­peräi­seen huu­mo­riin ja ai­kan­sa ar­vos­te­tuim­piin koo­mi­koi­hin kuu­lu­neen Pe­ter Sel­ler­sin ve­to­voi­maan.

B­la­ke Edward­sin 1960-lu­vun Vaa­lean­pu­nais­ten pant­te­rien me­nes­tys pe­rus­tui oma­peräi­seen huu­mo­riin ja ai­kan­sa ar­vos­te­tuim­piin koo­mi­koi­hin kuu­lu­neen Pe­ter Sel­ler­sin ve­to­voi­maan. Uu­sin­ta­ver­sion yl­le luo­tiin tä­ten ras­kas pai­ne.
S­te­ve Mar­tin sel­viy­tyy tar­kas­ta­ja Clou­seaun roo­lis­ta kui­ten­kin niin su­ve­ree­nis­ti, et­tei tämä mik­sikään pet­ty­myk­sek­si jää. Elo­ku­van te­kijöillä oli it­se­luot­ta­mus­ta kir­joit­ta­maa Jean Re­nol­le li­ki pu­hu­ma­ton, mut­ta sitä­kin il­meikkääm­pi roo­li tar­kas­ta­jan apu­lai­se­na. Ke­vin Kli­nen po­lii­sip­re­fek­ti jää ai­ka kli­sei­sek­si pa­ri­val­ja­kon rin­nal­la.
Nau­raa saa ja usein. Al­ku­peräis­teos­ten tär­kein ju­ju jää kui­ten­kin ta­voit­ta­mat­ta: tar­kas­ta­jan lä­hi­pii­ri poh­ti ai­koi­naan kuu­mei­ses­ti, on­ko san­ka­ri im­be­sil­li vai ne­ro.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on upean luonteva ja levollinen, eikä terävyydessäkään ole suurempaa nurisemista, vaikka aivan referenssitasosta ei olekaan kyse. Puhdas ja komediaksi varsin dynaaminen ääniraita soi tunnelmallisesti. Ekstroissa kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (24 min.), musiikkivideo, pidennetty musiikkinumero kommentein ja kolme keskinkertaista koostetta elokuvan tekemisestä (yht. 41 min.). Lisäksi levyltä löytyy vielä valinnainen triviatekstitys ja kerrankin mielenkiintoista juontamatonta materiaalia kuvauksista (yht. 19 min.), vaikkei näitä ei kannessa mainitakaan. (PS/IJ)
25/05/2009
25/05/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy