Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Truman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 206662  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

H­BO:n tuot­ta­ma elo­ku­va ker­too Har­ry S. Tru­ma­nin ta­ri­nan mis­sou­ri­lai­ses­ta maan­vil­je­lijästä, ty­kistön kap­tee­nik­si, kun­nal­lis­po­lii­ti­kok­si, se­naat­to­rik­si, va­rap­re­si­den­tik­si ja lo­pul­ta it­se pre­si­den­tik­si.

H­BO:n tuot­ta­ma elo­ku­va ker­too Har­ry S. Tru­ma­nin ta­ri­nan mis­sou­ri­lai­ses­ta maan­vil­je­lijästä, ty­kistön kap­tee­nik­si, kun­nal­lis­po­lii­ti­kok­si, se­naat­to­rik­si, va­rap­re­si­den­tik­si ja lo­pul­ta it­se pre­si­den­tik­si. Elo­ku­va piirtää ku­van par­tio­poi­ka­mai­ses­ta hyvän­te­kijästä, jo­ka py­syy ai­na us­kol­li­se­na omil­le ar­voil­leen ja kor­keam­mil­le pe­riaat­teil­le vaik­ka vas­taan tu­le­vat mo­raa­li­set ky­sy­myk­set vain pa­he­ne­vat pie­nen pai­kal­li­sen kor­rup­tion hyväk­sy­mi­sestä suu­rem­man hyvän ni­missä, ai­na Hi­ros­hi­man ydin­pom­min pu­dot­ta­mi­seen. Asia­pi­toi­nen, ver­rat­tain us­kot­ta­va ja his­to­rial­li­ses­ti kat­ta­va, mut­ta ei draa­ma­na suo­ra­nai­ses­ti kos­ket­ta­va.
Ga­ry Si­ni­se te­kee us­kot­ta­van suo­ri­tuk­sen Tru­ma­ni­na, vaik­ka ajoit­tain on­kin vai­kea tietää mikä osa on esi­ku­vaa ja mikä Si­ni­sen ma­ne­ris­mia. Myös mas­kee­raus on us­kot­ta­vaa, vaik­ka ta­ri­na kat­taa useam­man kym­me­nen vuo­den ajan­jak­son vuo­des­ta 1917 ai­na vuo­teen 1953 as­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä perustason kuva, joka vaikuttaa hivenen pehmeältä mutta suoriutuu silti tehtävästään kunnialla. Ääniraita ei juuri musiikilla tai tehosteilla ilottele, mikä ei välttämättä dokumentaarimaiseen otteeseen istuisikaan, mutta dialogi välittyy moitteettomasti. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy