Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bram Stoker's Dracula - 2 levyn Deluxe-julkaisu

Bram Stokerin Dracula 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98125EAN: 5051160212418

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

K­rii­ti­kot moit­ti­vat Cop­po­lan ku­vaus­ta kylmäk­si.

K­rii­ti­kot moit­ti­vat Cop­po­lan ku­vaus­ta kylmäk­si. Ai­he on van­ha, ehkäpä sen pitää­kin kylmätä. Vi­suaa­li­ses­ti ko­mea, sek­suaa­li­ses­ti vä­rit­ty­nyt myyt­ti kaik­kien vam­pyy­rien isästä.
E­lo­ku­van rek­vi­siit­taa voi käydä ihai­le­mas­sa Ka­li­for­nian Na­pa Val­leyn Ing­le­noo­kin -vii­ni­ti­lal­la, jon­ka Cop­po­la hank­ki taan­noin. Ti­lan pe­rus­ti suo­ma­lais­syn­tyi­nen kap­tee­ni Ny­bom yli sa­ta vuot­ta sit­ten.

Kuva & ääni

Kuva on huomattavan rosoinen ja paikoin myös silmiinpistävän pehmeä, vaikka kokonaisuus onkin vielä miellettävissä hyvätasoiseksi. Viitseliäs, joskin hivenen videomainen, visuaalinen toteutus ansaitsi vielä tasokkaamman kuosin, joten tulee olemaan mielenkiintoista nähdä tämä Blu-Raynä. Ääniraita on päivitetty onnistuneesti aidoksi tilaääneksi, ja nyt pahaenteinen musiikki, murina ja moninaiset suunnatut ja suuntaamattomat ääniyksityiskohdat luovat ambienssia tehokkaasti.

Ekstrat

Ekstroissa päälevyllä 4 minuutin ohjaajan intro ja ohjaajan mielenkiintoinen, joskin hivenen iteratiivinen kommenttiraita. Varsinaisella ekstralevyllä lisäksi mm. poistettuja kohtauksia ja sarja koosteita elokuvan teosta. (PS/IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy