Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Arthur ja Maltazard

Atrhur and the Revenge of Maltazard 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 222808EAN: 5706137694437

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mi­ni­moit ovat vaa­ras­sa ja Art­tu­ri ka­raut­taa ta­kai­sin mai­se­miin pim­pa­tul­la leppä­ker­tul­la.

Mi­ni­moit ovat vaa­ras­sa ja Art­tu­ri ka­raut­taa ta­kai­sin mai­se­miin pim­pa­tul­la leppä­ker­tul­la. Päivän pe­las­tuk­sen ohes­sa li­pu­te­taan pe­rin­tei­siä vih­reitä ar­vo­ja, mut­ta sa­mal­la kat­so­jaan is­kos­tuu myös ren­non not­ku­va gangs­ta-a­sen­ne. Seit­semän­vuo­tiai­den soi­si ehkä ta­pit­ta­van hie­man pil­timpää viih­dettä, mut­ta hie­man tei­nimmäl­le kat­so­jal­le tässä on kieltämättä tar­jol­la useam­pi nau­ru lap­sen­mie­li­seen ta­ri­naan upo­tet­tu­na.
Oh­jaa­ja Luc Bes­son elä­nee il­mais­ten bigmäk­kien ruo­ka­va­liol­la, sillä tässä­kin elo­ku­vas­sa vi­lah­ta­vat kul­tai­set kaa­ret. Muu­toin­kin me­no tun­tuu oh­jaa­jan­sanäköi­seltä fan­ta­sia­hu­pai­lul­ta. Au­dio­vi­suaa­li­ses­ti lop­pu­tu­los on jän­nittävä mik­ros­koop­pi­mat­ka ul­koa­va­ruu­del­ta näyttäväl­le ruo­hon­juu­ri­ta­sol­le. Ko­ko­nai­nen elo­ku­va tämä ei kui­ten­kaan ole, sillä tri­lo­gian kes­kimmäi­nen osa jää seik­kai­lu­na täy­sin kes­ke­neräi­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Puhdas ja elävä kuva näyttää tyylikkään filmimäiseltä ja asiallisen terävältä. Tietokoneanimaation ja filmatun aineiston yhdistelmä on sulava. Vetreä ääniraita hyödyntää hyvin musiikkia ja levittäytyy myös tilaan, mutta dialogi toistuu aavistuksen kolkosti. Suomenkielisen dubin lisäksi levyltä löytyy alkuperäiskielinen ääniraita, jonka ääninä on mm. Snoop Dogg, Fergie, will.i.am ja Lou Reed. Molemmat on koodattu perinteisenä DTS:nä. Esktroissa making of (12 min.) ja traileri. (IJ)
12/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy