Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Palaa luokseni

Return to Me 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Äk­kiä elin­ten­luo­vu­tus­so­pi­mus kun­toon!

Äk­kiä elin­ten­luo­vu­tus­so­pi­mus kun­toon! Toi­sen kuo­le­ma voi ol­la toi­sen pe­las­tus. Da­vid Duc­hov­nyn mor­sian kuo­lee, mut­ta tar­joaa sydä­men tar­joi­li­jal­le (Min­nie Dri­ver), jo­ka elää mai­nioi­den ita­lia­lais-ir­lan­ti­lais­ten vaa­rien (Car­rol O'­Con­nor ja Ro­bert Log­gia) suo­je­luk­ses­sa. Ja­mes Be­lus­hi yltää par­haa­seen roo­liin­sa per­hee­nisänä. In­hi­mil­li­nen ko­me­dia Hun­til­ta, jo­ka te­kee sis­ko Day­to­nin roo­lin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaikki yksityiskohdat eivät ole aivan vakaita ja hieman rakeinen kuva, mutta vain nirppanokka tästä vaivautuu. Rauhallinen ääniraita. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, traileri, musiikkivideo ja yksi 3 min poistettu kohtaus.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy