Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Wars I: Pimeä uhka

Star Wars I: The Phantom Menace 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täh­tien so­dan kei­no­te­koi­nen ykkö­so­sa ro­mut­ti ikävällä ta­val­la al­ku­peräi­sen, tyy­likkään tri­lo­gian.

Täh­tien so­dan kei­no­te­koi­nen ykkö­so­sa ro­mut­ti ikävällä ta­val­la al­ku­peräi­sen, tyy­likkään tri­lo­gian.
Se tar­joaa pelkkää pin­taa ja tek­niik­kaa, eikä edes pal­jon hau­kut­tu Jar Jar Binks vai­ku­ta asiaan. Näyt­te­lijät toi­mi­vat kuin puupök­kelöt kes­kellä ei mitään ikään kuin he eivät pys­tyi­si eläy­tymään toi­min­taan il­man pääo­sas­sa ole­via di­gi­taa­li­te­hos­tei­ta. Näyttä­vin koh­taus ta­pah­tuu gun­ga­nien su­kel­lu­ve­neessä ve­de­na­lai­ses­sa maail­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva, mutta hieman digitaalisen näköinen. Jopa aliasing-välkyntää melkoisesti. Hienosti toimintaa eteenpäin vievä ääniraita. Toinen levy on pyhitetty ekstroille: tekijöiden kommenttiraita, 8 min dokumentti ryyditettynä poistetuilla kohtauksilla, 66 min dokumentti, 12 min poistettuja kohtauksia, kuvakulmilla seurattavia työvaiheita, trailereita, webbidokumentti-sarja, dokumentti PC-pelin teosta, stillejä, julisteita, trailereita ja mainoksia. Kaikkiaan kuusi tuntia ekstraa, mikä lienee alan ennätys. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: George Lucas
Pääosissa: Ewan McGregor Liam Neeson
Tarina: George Lucas
Kuvaus: David Tattersall
Musiikki: John Williams
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy