Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Prestige

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2006Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740818

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näppärä pa­la­pe­lijännä­ri kah­des­ta tai­ku­ris­ta, jot­ka an­tau­tu­vat am­ma­til­li­sen yl­pey­den ja kar­vai­den me­ne­tys­ten saat­te­le­ma­na kos­ton kier­teel­le.

Näppärä pa­la­pe­lijännä­ri kah­des­ta tai­ku­ris­ta (Hugh Jack­man ja Ch­ris­tian Ba­le), jot­ka an­tau­tu­vat am­ma­til­li­sen yl­pey­den ja kar­vai­den me­ne­tys­ten saat­te­le­ma­na kos­ton kier­teel­le. Pak­ko­miel­tee­seen pu­reu­tu­va näy­telmä on kir­joi­tet­tu ele­gan­tin no­he­vas­ti, eivätkä tie­teen ja ma­gian vä­lillä tai­tei­le­vat ta­pah­tu­mat ole liioin rau­ta­lan­gas­ta vään­net­tyjä tai it­sestään­sel­viä. Myös 1890-lu­vun Lon­too an­taa oman vä­rinsä ta­pah­tu­mien taus­ta­na.
Toi­nen kat­se­lu­ker­ta — ol­koon­kin, että vä­lissä on vuo­sia — to­dis­taa, että tämän elo­ku­van koh­dal­la sa­lai­suu­den tun­te­mi­nen ei on­nis­tu pi­laa­maan kat­se­lu­nau­tin­toa. Hyvä trip­pi.

Kuva & ääni

HD:n ja UHD:n välillä keikkuva kuva on välähdyksittäin komean erotteleva ja luonteva, mutta keskimäärin jälki jää tavanomaisen HD:n tasolle. Moitteettoman vakaa kuva on mustemaisen tummasävyinen ja väritoistoltaan hehekeä, jos ei aina HDR-leiman arvoinen.

Ekstrat

Kolmen levyn boksi sisältää elokuvan 4K- ja HD-versiot omilla levyillään sekä kolmannen lisukelevyn. Ekstroissa mm. viisiosainen making of -dokumentti, kuvagallerioita ja traileri. (IJ)
15/01/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy