Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Blended

Lomapainajainen 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2014Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh-­van­hem­mat ta­paa­vat en­sit­ref­feillä, mut­ta kit­ka muut­tuu ke­miak­si vas­ta sat­tu­man ja amo­rin lyö­dessä kättä per­hei­den Af­ri­kan lo­ma­reis­sul­la.

Yh-van­hem­mat (D­rew Bar­ry­mo­re ja Adam Sand­ler) ta­paa­vat en­sit­ref­feillä, mut­ta kit­ka muut­tuu ke­miak­si vas­ta sat­tu­man ja amo­rin lyö­dessä kättä per­hei­den Af­ri­kan lo­ma­reis­sul­la.
B­ra­dyn per­hettä ka­na­voi­va elo­ku­va on su­la­va ro­mant­ti­nen ko­me­dia, jo­ka tar­joaa ko­sol­ti ä­ly­va­paa­ta hu­pia kes­ton­sa pi­ti­mik­si, mut­ta ei juu­ri muun­na odo­tet­tua kaa­vaa. Kak­si eri­lais­ta per­hettä hit­sau­tu­vat hy­vin yh­teen il­man konf­lik­te­ja, ja vaik­ka mat­ka on­kin jok­seen­kin ta­sa­pak­su on se myös vai­vat­to­man viih­dyttävä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pätevän keskinkertainen kuva ja mutkaton ääniraita. Oikea kuvasuhde. (IJ)
12/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy