Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Stone Killer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 82139EAN: 5051162249313

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha ket­tu Char­les Bron­son saa vi­hiä epämääräi­sestä sa­la­mur­ha­hank­kees­ta ja kyntää kau­pun­gin lä­pi pidättääk­seen tem­pauk­sen ark­ki­teh­dit en­nen H-­het­keä.

Van­ha ket­tu Char­les Bron­son saa vi­hiä epämääräi­sestä sa­la­mur­ha­hank­kees­ta ja kyntää kau­pun­gin lä­pi pidättääk­seen tem­pauk­sen ark­ki­teh­dit en­nen H-het­keä. Ri­pauk­sen ra­sis­ti­nen, ar­mot­to­man ko­vaot­tei­nen ja sil­ti ai­na pro­fes­so­ri­mai­sen ana­lyyt­ti­nen Bron­son pur­kaa ta­pauk­sen ele­gan­tin suo­ra­vii­vai­ses­ti ja it­se­var­mas­ti. Ri­paus si­si­lia­lais­ta ma­fia­kep­lot­te­lua nos­tat­taa odo­tuk­sia, vaik­kei tämä lo­pul­ta mikään kum­mi­setä ole.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallisen jäsentynyt ja levollinen kuva. Selkeä monoraita toistaa dialogin puuroutumatta ja tehosteet säröittä. Ekstraton. (IJ)
22/01/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy