Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Toisten rahat

Other People’s Money 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 97585EAN: 7321944396329

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nio ko­me­dia ra­haa yli kai­ken ra­kas­ta­vas­ta pörs­si­pe­lu­ris­ta, jo­ka te­kee bis­nestä aja­mal­la yri­tyk­siä alas, mut­ta koh­taa vih­doin jo­ta­kin muu­ta aja­tel­ta­vaa is­ket­tyään ham­paan­sa per­hey­ri­tyk­seen, jon­ka joh­ta­jan tytär sat­tuu ole­maan la­ki­mies.

Mai­nio ko­me­dia ra­haa yli kai­ken ra­kas­ta­vas­ta pörs­si­pe­lu­ris­ta (Dan­ny De­Vi­to), jo­ka te­kee bis­nestä aja­mal­la yri­tyk­siä alas, mut­ta koh­taa vih­doin jo­ta­kin muu­ta aja­tel­ta­vaa is­ket­tyään ham­paan­sa per­hey­ri­tyk­seen, jon­ka joh­ta­jan tytär sat­tuu ole­maan la­ki­mies. Näppärä Jer­ry Ster­ne­rin näy­telmään pe­rus­tu­va kis­sa ja hii­ri –­kamp­pai­lu, jos­sa ta­lou­del­li­nen kik­kai­lu ja ro­mant­ti­nen flirt­tai­lu sot­keu­tu­vat her­kul­li­ses­ti toi­siin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erinomainen kuva, joka on lievästä kohinasta huolimatta kauttaaltaan erittäin tarkka ja väritoistoltaan moitteettoman hallittu ja eloisa. Hetkellisesti kuvassa on havaittavissa lieviä printtivikoja ja jopa lievää huojuntaa. Dialogivetoinen ääniraita toistaa puheen selkeästi ja uskottavasti, ja komediaan hyvin istuva musiikki toistuu sekin iloisasti. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy