Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Taking Lives

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.43
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110709EAN: 5051895018576

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­BI:l­le työs­ken­te­levä Ilea­na Scott tuo­daan Mont­rea­liin sel­vittämään raa­ko­ja graa­fi­sia mur­hia.

F­BI:l­le työs­ken­te­levä Ilea­na Scott (An­ge­li­na Jo­lie) tuo­daan Mont­rea­liin sel­vittämään raa­ko­ja graa­fi­sia mur­hia. Hän saa pro­fi­loi­ta­vak­seen hen­kilöl­li­syyk­sillä pe­lai­le­van mur­haa­jan, jon­ka pelätään suo­rit­ta­neen Ka­na­dan alue­ra­jo­jen sisä­puo­lel­la useam­pia­kin ve­ri­te­ko­ja.
Suu­ren ra­han tuo­tan­to on rak­kaus­sot­kui­neen to­taa­li­sen epäus­kot­ta­va ja yli­lyövä. Jo­lie-fa­neil­le ja juo­nenkään­teitä kai­paa­vil­le Ta­king Li­ves kel­van­nee näyttävän esil­le­pa­non­sa vuok­si. (VA)

Kuva, ääni & ekstrat

Tämä tarjosi jo DVD:llä viiden tähden tarkkuutta, eikä BD jää suhteessa kehnommaksi. Ekstroissa nähdään neljäosainen dokumentti (21 min.), poistettuja kohtauksia (12 min.), epäonnistuneita kohtauksia (3 min.) sekä traileri. Versio on kuusi minuuttia pidempi kuion DVD:llä. (PS)
17/10/2009
17/10/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy