Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

15 minuuttia

15 minutes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyr­mis­tyttävä al­ku, sillä idea mur­hia ku­vaa­vas­ta idioo­tis­ta on voh­kit­tu suo­raan Hen­ry Lee Lu­ca­sis­ta.

Tyr­mis­tyttävä al­ku, sillä idea mur­hia ku­vaa­vas­ta idioo­tis­ta on voh­kit­tu suo­raan Hen­ry Lee Lu­ca­sis­ta. Kak­si pa­ria vas­tak­kain: py­ro­maa­ni­tut­ki­ja ja julk­ki­set­sivä vs. itäeu­roop­pa­lai­set psy­ko­paa­tit, jot­ka ha­lua­vat kuu­lui­sik­si mur­ha­mie­hinä.
Ar­mo­ton­ta me­noa, mut­ta hie­man las­kel­moi­tua. Ka­las­te­lee Na­tu­ral Born Kil­ler­sin ve­sillä elo­ku­va- ja me­diak­ri­tii­kissään. Kieltämättä te­ho­kas to­teu­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea visuaalinen ilme, joka hyödyntää erilaisia videokameran kuvaustyylejä. Joka suuntaan elävä ääniraita. Ekstroissa 15 min. "The Tabloid Stars" -dokumentti, 21 min. "Does Crime Pay" -dokumentti, ohjaajan kommentti, kuusi poistettua kohtausta (n. 11 min.), kohtauksista tehtyjä koevideoita (n. 10 min), musiikkivideo, traileri, harjoituskohtauksia verrattuna lopullisiin pip-kuvana ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy