Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Harry Potter ja viisasten kivi

Harry Potter and the Philosopher's Stone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 152 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.37*
Ääniraita: PCM5.1
Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 103328EAN: 73219462033151

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­ry Pot­te­rin elo­ku­va­ver­sio­ta voi ha­lu­tes­saan kri­ti­soi­da tai­teel­li­sen kun­nian­hi­mon puut­tees­ta, mut­ta lä­hemmäk­si to­tuut­ta pää­see, kun sitä ver­taa mui­hin lap­sil­le suun­nat­tui­hin fan­ta­siae­lo­ku­viin.

Har­ry Pot­te­rin elo­ku­va­ver­sio­ta voi ha­lu­tes­saan kri­ti­soi­da tai­teel­li­sen kun­nian­hi­mon puut­tees­ta, mut­ta lä­hemmäk­si to­tuut­ta pää­see, kun sitä ver­taa mui­hin lap­sil­le suun­nat­tui­hin fan­ta­siae­lo­ku­viin. Kir­jat ovat herättä­neet niin vah­vo­ja mie­li­ku­via, että suo­ri­tus­ta voi pitää li­ki kii­tettävänä. Hyvää viih­dettä ja myön­tei­nen yllä­tys.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja äänraita. Ekstroissa ylimääräisiä kohtauksia, dokumenttikooste, kohtauskatkelmia eri kielillä ja trailereita. (PS)
01/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy