Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Harry Potter ja viisasten kivi

Harry Potter and the Philosopher's Stone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 152 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.37*
Ääniraita: PCM5.1
Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 103328EAN: 73219462033151

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­ry Pot­te­rin elo­ku­va­ver­sio­ta voi ha­lu­tes­saan kri­ti­soi­da tai­teel­li­sen kun­nian­hi­mon puut­tees­ta, mut­ta lä­hemmäk­si to­tuut­ta pää­see, kun sitä ver­taa mui­hin lap­sil­le suun­nat­tui­hin fan­ta­siae­lo­ku­viin.

Har­ry Pot­te­rin elo­ku­va­ver­sio­ta voi ha­lu­tes­saan kri­ti­soi­da tai­teel­li­sen kun­nian­hi­mon puut­tees­ta, mut­ta lä­hemmäk­si to­tuut­ta pää­see, kun sitä ver­taa mui­hin lap­sil­le suun­nat­tui­hin fan­ta­siae­lo­ku­viin. Kir­jat ovat herättä­neet niin vah­vo­ja mie­li­ku­via, että suo­ri­tus­ta voi pitää li­ki kii­tettävänä. Hyvää viih­dettä ja myön­tei­nen yllä­tys.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja äänraita. Ekstroissa ylimääräisiä kohtauksia, dokumenttikooste, kohtauskatkelmia eri kielillä ja trailereita. (PS)
01/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy