Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

World Invasion: Battle Los Angeles

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 253953EAN: 5051160284972

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Aaron Eckhart on ylikersantti, joka kokee ylittäneensä jo parhaan päiväyksensä, mutta joutuu silti toiminnan keskipisteeseen
Aaron Eckhart on ylikersantti, joka kokee ylittäneensä jo parhaan päiväyksensä, mutta joutuu silti toiminnan keskipisteeseen
Michelle Rodriguez on alasammuttu tiedustelulentäjä, joka tuntuu tietävän tehtävästään enemmän kuin komentajansa
Michelle Rodriguez on alasammuttu tiedustelulentäjä, joka tuntuu tietävän tehtävästään enemmän kuin komentajansa
Irak tulee Santa Monicaan
Irak tulee Santa Monicaan

Elokuva

Maa­pal­loa lä­hes­tyvä me­teo­riit­ti­pil­vi pal­jas­tuu ul­koa­va­ruu­den me­ka­ni­soi­duk­si val­loi­tu­sar­mei­jak­si, jol­le dip­lo­ma­tia on täy­sin vie­ras kie­li.

Maa­pal­loa lä­hes­tyvä me­teo­riit­ti­pil­vi pal­jas­tuu ul­koa­va­ruu­den me­ka­ni­soi­duk­si val­loi­tu­sar­mei­jak­si, jol­le dip­lo­ma­tia on täy­sin vie­ras kie­li. Ryhmä me­ri­jal­kaväen so­ti­lai­ta lä­he­tetään tais­te­lu­tan­te­reek­si muut­tu­nee­seen Los An­ge­le­siin aut­ta­maan si­vii­lien eva­kuoin­neis­sa ja ot­ta­maan en­si­tun­tu­maa täy­sin vie­raas­ta vi­hol­li­ses­ta.
Ta­va­no­mais­ta kun­nian­hi­moi­sem­pi sci­fi­toi­min­tajännä­ri käyttää bud­jet­ti­dol­la­rin­sa sääs­te­liääs­ti ja ra­joit­tuu hy­vin lo­kaa­liin ruo­hon­juu­rid­raa­maan, mut­ta ku­too näistä ai­nek­sis­ta var­sin viih­dyttävän ku­jan­juok­sun. Gen­ren uu­des­ta merk­ki­teok­ses­ta ei sentään ole ky­se, mut­ta jouk­ko­jen toi­min­nas­sa rin­ta­man mo­lem­min puo­lin ja myös si­vii­lien osuu­des­sa ta­pah­tu­miin tun­tuu ole­van poik­keuk­sel­li­ses­ti jo­ta­kin mie­lek­kyyttä — pa­kol­li­set san­ka­ri­tem­put to­ki si­vuut­taen. Elo­ku­van asen­ne jää lo­pul­ta hie­man peh­mon­puo­lei­sek­si, mut­ta yri­tystä on roi­mas­ti ja il­me on hy­vin hal­lus­sa. Tes­tos­te­ro­ni­pum­pat­tua vaah­to­kark­kia­han tämä on, mut­ta viih­dyttävä yhtä kaik­ki.

Kuva & ääni

Pitkälti käsivaralta kuvattu elokuva näyttää hyvältä taloudellisesti luotuja tietokonetehosteitaan myöten. Tavanomaisen pimeyden sijaan bittimuukalaisia pantataan ja tunnelmaa luodaan verhoamalla taistelutanner vaihtelevan sankaan savuun. Musiikkiraita on kaikessa yksinkertaisuudessaan sentimentaalisen iskevä ja äänimaisema levittäytyy taistelun äänien kautta myös hyvin tilaan. Subbarikin saa kevyttä veryttelyä avaruusmörssäreiden tulkkina.

Ekstrat

Ekstroissa nettipohjainen triviatoiminto, storyboardeja ja videoklippejä (22 min.) tarjoileva kuva-kuvassa-toiminto ja sarja koosteita (yht. 58 min.). (IJ)
29/09/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy