Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mitä kovemmin he kaatuvat

The Harder They Fall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

On­nek­si still-­ku­vien ku­nin­kaan Humph­rey Bo­gar­tin vii­mei­sek­si elo­ku­vak­si jäi koh­tuul­li­nen draa­ma.

On­nek­si still-ku­vien ku­nin­kaan Humph­rey Bo­gar­tin vii­mei­sek­si elo­ku­vak­si jäi koh­tuul­li­nen draa­ma. It­se asias­sa tämä on yk­si par­haim­mis­ta ur­hei­lun pi­meitä puo­lia ku­vaa­vis­ta elo­ku­vis­ta.
Bo­gie on ri­kos­re­port­te­ri, jo­ka seu­raa Etelä-A­me­ri­kas­ta tuo­dun nyrk­kei­lijän hyväk­sikäyttöä. Mies on jät­ti, mut­ta leu­ka la­sis­ta. Rod Stei­ger pu­noo juo­niaan. Pe­rus­tuu Budd Sc­hul­ber­gin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen mustavalkokuva. Kuvaa on rajattu, alkukuvat ovat suhteessa 1.49:1. Siisti monoraita. Ekstroihin on tallennettu 4 min. kavalkadi, joka esittelee Bogien Columbia-kautta faktaruutuina, julisteina ja stilleinä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy