Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Happy Feet

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1 EX
PCM5.1 (E
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203772EAN: 7321946140975

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kei­sa­ri­ping­vii­nien yh­teis­kun­nas­sa vain po­pi­do­lit jat­ka­vat su­kuaan, jo­ten step-­tans­siin hu­rah­ta­neen pik­ku tamp­pa­jaan van­hem­mat ovat syystä huo­lis­saan kun pie­no­kai­nen ei osaa lui­kau­tel­la se­re­na­de­ja.

Kei­sa­ri­ping­vii­nien yh­teis­kun­nas­sa vain po­pi­do­lit jat­ka­vat su­kuaan, jo­ten step-tans­siin hu­rah­ta­neen pik­ku tamp­pa­jaan van­hem­mat ovat syystä huo­lis­saan kun pie­no­kai­nen ei osaa lui­kau­tel­la se­re­na­de­ja. Vai­keuk­sien kaut­ta tie joh­taa kui­ten­kin hui­maan seik­kai­luun, jo­ka avar­taa maail­maa ja läm­mittää myös kat­so­jan mieltä ai­van eri lail­la kuin elo­ku­van trai­le­ri oli­si an­ta­nut ymmärtää. Tämä ei ole vain kylmää bit­ti­lois­toa, vaan poi­ka­mai­sen haus­ka ja läm­min­hen­ki­nen seik­kai­lu, jo­ka tai­taa myös mu­si­kaa­li­sen il­mai­sun.

Kuva & ääni

Levollisen häiriötön ja kristallin terävä kuva, joka toistaa myös värit moitteettoman puhtaasti. Animaatio on vaikuttavan dynaamista ja suorastaan hätkähdyttävän sulavaliikkeistä. Upea ääniraita yltää ajoittain huikeisiin sfääreihin, halliten niin karnevaalimaisen hulabaloon, tribaalitaonnan kuin pieteettisen jännityksen luonnin. Tilakuva on hyvin hallussa ja myös matalia taajuuksia luodataan tehokkaasti. Muusiikkiraidalla kuullaan mm. Queeniä, Backstreet Boysia, Beegeesiä, K.D. Langia, Pinkiä, Lionel Richietä, Elvis Presleytä, Beach Boysia ja Princeä. Myös suomenkielinen dubbaus on onnistunut, joskin alkuperäinen vetää vielä voiton – varsinkin kun kappaleet kuullaan kuitenkin englanniksi. Alkuperäisraidalla huulisynkka tuntuu heittävän hieman alkukappaleessa, mutta sen jälkeen asiaan ei enää kiinnitä huomiota.

Ekstrat

Runsaissa, mutta keskinkertaisissa ekstroissa 3 musavideota, traileri, kaksi puolivillaista dokkaria steppauksesta (10 min.), mainoshenkinen making of (13 min.), improvisoitu espanjan oppitunti (5 min.), tarinaltaan hieman samankaltainen Merrie Melodies klippi "I love to sing" (8 min.) ja kaksi poistettua kohtausta, joista ensimmäinen tarjoillaan ohjaajan alustuksin (4 min. / HD). Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy