Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Bates Motel - kausi 1

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2014Kesto: 10 x n. 42 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Jän­ni­tysd­raa­ma "­Ba­tes Mo­tel" avaa klas­sik­ko­kau­hu­lef­fas­ta "P­sy­ko" tu­tun Nor­man Ba­te­sin ke­hi­tys­ker­to­mus­ta te­le­vi­sion suo­min puit­tein.

Jän­ni­tysd­raa­ma "Ba­tes Mo­tel" avaa klas­sik­ko­kau­hu­lef­fas­ta "P­sy­ko" tu­tun Nor­man Ba­te­sin ke­hi­tys­ker­to­mus­ta te­le­vi­sion suo­min puit­tein. Sar­jas­sa Nor­ma­nin yli­huo­leh­ti­vai­nen ja neu­root­ti­nen äi­ti Nor­ma muut­taa poi­kan­sa kans­sa pik­ku­kau­pun­kiin mo­tel­lin­pitäjäk­si. Myös Nor­ma­nin hyl­kiö­ve­li Dy­lan tu­lee kut­su­mat­ta kuok­ki­maan mur­taen per­hei­dyl­lin ja löytäen paik­kan­sa kau­pun­gin ala­maail­mas­ta.
Roh­keas­ti ta­bui­hin­kin tart­tu­va sar­ja kä­sit­te­lee sekä äi­din että po­jan psy­ko­lo­gi­sia on­gel­mia ja epä­ter­veen lä­heistä suh­det­ta. Hah­mo­jen seik­kai­lut uu­des­sa, pian sa­la­peräi­sek­si osoit­tau­tu­vas­sa kau­pun­gis­sa ovat jän­nittävää seu­rat­ta­vaa. Sar­jan si­vu­hah­mot herättävät enemmän sym­pa­tiaa kuin on­gel­mai­set pää­hen­kilöt, joi­ta voi kor­kein­taan sää­liä, tai luul­ta­vam­min kau­his­tel­la. Tämä tuo uu­sia tyrs­kyjä te­le­vi­sion ny­kyaal­toon, jo­ka tes­taa kuin­ka pa­hek­sut­ta­via pää­hen­kilöitä voi esittää, il­man että kat­so­ja ka­vah­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva nettistriimmauksen rajoissa. (EM)
05/07/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy