Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaaran merkit

Warnings 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ryhmä opis­ke­li­ja­nuo­ria läh­tee eks­kur­siol­le it­sensä tap­pa­neen ser­kun mais­si­ti­lal­le, jos­sa pel­lol­le on al­ka­nut il­mes­tyä ufo-­ku­vioi­ta.

Ryhmä opis­ke­li­ja­nuo­ria läh­tee eks­kur­siol­le it­sensä tap­pa­neen ser­kun mais­si­ti­lal­le, jos­sa pel­lol­le on al­ka­nut il­mes­tyä ufo-ku­vioi­ta. Kar­mean huo­no avaus­koh­taus, jos­sa ai­noa hyvä puo­li on Step­hen Bal­dwi­nin kuo­le­ma.
Ei tar­joa mitään elo­ku­va­na, mut­ta ajan­tap­po­veh­keenä to­ki toi­mi­va. Signs-e­lo­ku­van köyhä perän­pitäjä, jo­ka yrittää pai­ka­ta il­mei­set puut­teen­sa pal­jaal­la pin­nal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Videolle tehty ja myös näyttää siltä. Huomattavan pehmeä ja hieman vanuttunut kuva, jossa esiintyy myös kohinaa riittävästi. Ääniraita on musiikin osalta hyvä, mutta dialogin osalta ikävän lattea ja etäinen. Tavanomaisten, kenties paikan päällä mikitettyjen tehosteiden luoma vaikutelma on paikoitellen rasittavan huono, kun taas jotkin yliluonnolliset äänet toimivat varsin hyvin saaden aikaan tunnelmaa. Jälkimmäisten osalta ääniraita pääsee hyödyntämään myös subbaria. Ekstroissa pari näytettä tehosteiden syntymisestä, kuvagalleria ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy