Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rommipäiväkirja

The Rum Diary  

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044322460

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hun­ter S. Thomp­so­nin sa­man­ni­mi­seen ro­ma­niin poh­jau­tu­va lup­sak­ka ker­to­mus Puer­to Ri­coon mat­kus­ta­vas­ta leh­ti­mie­hestä, jo­ka luis­te­lee tiensä rik­kaan lii­ke­mie­hen suun­ni­tel­miin sot­kien sekä yh­det häät että yh­den hä­myisän bis­nes­hank­keen.

Hun­ter S. Thomp­so­nin sa­man­ni­mi­seen ro­ma­niin poh­jau­tu­va lup­sak­ka ker­to­mus Puer­to Ri­coon mat­kus­ta­vas­ta leh­ti­mie­hestä (John­ny Depp), jo­ka luis­te­lee tiensä rik­kaan lii­ke­mie­hen (Aa­ron Eck­hart) suun­ni­tel­miin sot­kien sekä yh­det häät että yh­den hä­myisän bis­nes­hank­keen.
Rom­min sä­vyttämä ta­ri­na ra­ken­taa ma­ri­na­din­sa tu­tuis­ta ai­nek­sis­ta ja lepää symp­pik­ses­ti toik­ka­roi­van John­ny Dep­pin keik­ku­vil­la har­teil­la, mut­ta ko­ko­nai­suus ei täy­sin va­kuu­ta. 1950-lu­vun pe­rio­di­pa­ti­na vaih­te­lee ko­meas­ti hök­ke­leistä la­si­pa­lat­sei­hin ja elo­ku­van tar­joi­le­ma ren­to elämä­no­te on juo­vut­ta­va, mut­ta lo­pul­ta elo­ku­va jää tur­han ke­peäk­si ja tu­tuk­si raa­pai­suk­si. Oma­peräi­sen ta­ri­nan si­jaan omin­ta­kei­seen fii­lik­seen pa­nos­ta­va elo­ku­va on omim­mil­laan ke­peänä kesä­lo­ma­viih­tenä. (IJ)

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä kuva luo Karibian fiilistä. Ääniraita keskittyy dialogiin ja musiikkin. Yllätyksekseni 1970-luvun brittiraspistaan tutun Frankie Millerin debyyttilevyn balladi After All (I Live My Life) nostetaan soundtrackille elokuvan loppukohtauksessa. Levylle ei ole tallennettu esktroja. (PS)
28/11/2015
28/11/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy