Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Darkman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sam Rai­min ta­ri­na lai­naa liian mo­nes­ta muus­ta ta­ri­nas­ta.

Sam Rai­min ta­ri­na lai­naa liian mo­nes­ta muus­ta ta­ri­nas­ta. Mie­leen tu­le­vat pe­rin­tei­set su­per­san­ka­rit, var­sin­kin Bat­man, pulp­san­ka­ri the Sha­dow, Nä­kymätön mies ja jo­pa Oop­pe­ran kum­mi­tus. Oma­peräi­sintä on syn­teet­ti­nen iho, jon­ka avul­la pää­hen­kilö pys­tyy naa­mioi­tu­maan vas­tus­ta­jik­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Tämän tyylinen elokuva kaipaisi kahta kunnon takakanavaa. Nyt soundi on kovin pehmeä. Levyä mainostettiin leikkaamattomaksi, mutta jokunen sekunti on napsittu pois alusta. Faktaruutuja, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy