Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Curse of Chucky

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582951455

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Jack­so­nin ja Ro­nald Mc­Do­nal­din avio­ton ot­to­poi­ka Chuc­ky löytää uu­den elämän kun ku­rii­ri­pal­ve­lu ti­paut­taa hä­net uu­den per­heen kuis­til­le.

Mic­hael Jack­so­nin ja Ro­nald Mc­Do­nal­din avio­ton ot­to­poi­ka Chuc­ky löytää uu­den elämän kun ku­rii­ri­pal­ve­lu ti­paut­taa hä­net uu­den per­heen kuis­til­le. Kah­den yön ai­ka­na per­heen ri­vit al­ka­vat har­ven­tua.
Sar­jas­saan jo kuu­des Chuc­ky ei ole uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti, eikä vii­me­vuo­si­na niin tren­dikäs esinäytös aiem­mil­le säi­kyt­te­lyil­le, vaan yk­sin­ker­tai­ses­ti kaa­no­nia kun­nioit­ta­maan pyr­kivä uu­si jat­ko-o­sa — to­ki pa­kol­li­sel­la ta­kai­sin­kytkök­sellä va­rus­tet­tu­na. Ko­me­diaa on nyt vään­net­ty vä­hemmäl­le, mut­ta va­ka­vail­mei­senä kau­hue­lo­ku­va­na tätä on sil­ti hy­vin vai­kea pitää. Pitkä jäl­kinäytös me­nee se­kin hie­man se­lit­te­lyk­si ja yliy­rittä­mi­sek­si.
Peh­mo­kau­hu toi­mii su­la­van kaa­va­mai­ses­ti, jo­ten pas­tis­si läm­mittää­nee ai­na­kin sar­jan fa­ne­ja ja ehkäpä kau­hu­ko­me­dioi­den ystä­viä laa­jem­min­kin. Eni­ten poh­dit­ta­vaa tämä an­ta­nee per­heen­lisäystä suun­nit­te­le­vil­le, sillä öitä kun ei kan­na­ta enää sen jäl­keen ku­vi­tel­la voi­van­sa nuk­kua ai­van le­vol­li­sin mie­lin.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva saa kromin kiiltämään ja viiltoja odottelevat ihohuokoset pullistelemaan. Paikoin jälki on kyllä hivenen puuteroitua, mutta digivideoksi anti on vaivatonta ja jopa tyylikästä. Ääniraita on yllättävän pliisu, mutta teknisesti toimiva. Musiikkiraita tosin paranee loppua kohden ja saavuttaa lopulta passelin tasapainon pehmosäikyttelyn ja mahtipontisen urkujen ujelluksen välillä.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja kohtauksia (6 min.), mokia (1 min.), storyboard-vertailuja ohjaaja/käsikirjoittajan alustuksin (25 min.) ja making of -henkisiä koosteita (yht. 31 min.). (IJ)
03/11/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy