Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuolema saapuu yöllä

Dead of night 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1945Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 26030EAN: 6415750041854

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Goot­ti­lai­sen kum­mi­tus­ta­ri­na­pe­rin­teen mu­kai­nen Ea­ling-­hu­pai­lu ot­taa ke­hys­ker­to­muk­sek­seen mie­hen, jo­ka saa­puu ta­loon.

Goot­ti­lai­sen kum­mi­tus­ta­ri­na­pe­rin­teen mu­kai­nen Ea­ling-hu­pai­lu ot­taa ke­hys­ker­to­muk­sek­seen mie­hen, jo­ka saa­puu ta­loon. Vas­tas­sa ovat hä­nen va­kiou­nen­sa esiin­tyjät. Osa­not­ta­jat ker­to­vat kau­his­tut­ta­via ta­ri­noi­taan.
Var­sin­kin pei­liai­hei­nen jut­tu vetää kylmät vä­reet selkä­pii­hin. Neljä oh­jaa­jan keittämäk­si so­pak­si tämä tun­tuu mauk­kaal­ta ja sa­keal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvännäköistä mustavalkokuvaa häiritsevät ajoittaiset, rumat printtiroskat. Selkeä ääniraita. Ekstroissa kuvagalleria. (PS)
10/11/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy