Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alfie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 111553EAN: 6415015510491

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei ole Ju­de Laws­ta Mic­hael Cai­nek­si, eikä uu­sin­ta­ver­sios­ta van­han ve­roi­sek­si, vaik­ka kuin­ka oli­si kau­nis Ves­pa muis­tut­ta­mas­sa 1960-­lu­vus­ta.

Ei ole Ju­de Laws­ta Mic­hael Cai­nek­si, eikä uu­sin­ta­ver­sios­ta van­han ve­roi­sek­si, vaik­ka kuin­ka oli­si kau­nis Ves­pa muis­tut­ta­mas­sa 1960-lu­vus­ta. Su­san Sa­ran­do­nin roo­li kes­ki-ikäi­senä kau­not­ta­re­na pi­ristää hie­man ker­ron­taa, mut­ta keh­nok­si tämä jää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta ei mitenkään häikäisevä visuaalisesti. Rutiininomainen ääniraita. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 16+11+12+13 min. dokumentit, 4 min. kohtauksen rakenteesta, Gedde Watanaben tanssikohtaus kommentein, 8 poistettua kohtausta (11 min.), kolme kuvagalleriaa ja traileri. Väärä NTSC-aika takakannessa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy