Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shortbus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 203394EAN: 6416548361917

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

It­sensä et­si­mi­nen sek­suaa­li­suu­den kaut­ta lie­nee val­lit­se­vin tren­di tv- ja elo­ku­va­viih­teessä.

It­sensä et­si­mi­nen sek­suaa­li­suu­den kaut­ta lie­nee val­lit­se­vin tren­di tv- ja elo­ku­va­viih­teessä. Tyy­li­la­je­ja kui­ten­kin riittää. Har­vi­nai­sen on­nis­tu­nut elo­ku­va sisältää ra­jua ho­mo- ja he­te­ro­sek­siä, mut­ta ei syyl­lis­ty por­nog­raa­fi­suu­teen, vaan ku­vaa yleispä­teväs­ti ih­mi­se­lon ydi­na­sioi­ta Short­bus-ni­mi­sessä sek­sik­lu­bis­sa ti­lan­net­taan hah­mot­ta­vien tyyp­piensä kaut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa yhdeksän poistettua kohtausta, biografiat ja traileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy