Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Magic Mike

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194053337

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­nia­lay­rittäjä Mi­ke on päi­vi­sin ra­ken­nus­mies ja öi­sin Tam­pa Bayn nais­ten puls­sia nos­tat­ta­va st­rip­pa­ri.

Mo­nia­lay­rittäjä Mi­ke (C­han­ning Ta­tum) on päi­vi­sin ra­ken­nus­mies ja öi­sin Tam­pa Bayn nais­ten puls­sia nos­tat­ta­va st­rip­pa­ri. Näi­den kah­den puo­len vä­lillä keik­kuu vielä unel­ma oman huo­ne­ka­lu­fir­man pys­tyttä­mi­sestä. Ru­tii­nin hy­vin tai­ta­va ka­ve­ri ryh­tyy sat­tu­man kaut­ta uu­den tu­lok­kaan (A­lex Pet­ty­fer) suo­ja­tik­si ja pää­tyy siinä sa­mal­la ar­vio­maan uu­sik­si myös omia suun­ni­tel­miaan.
Oh­jaa­ja Ste­ven So­der­berg­hin kä­sia­la nä­kyy elo­ku­vas­sa tuh­din elämän­ma­kui­ses­sa, mut­ta sil­ti kou­kut­ta­vas­ti het­kessä elävässä ot­tees­sa. Ky­se tai­taa sil­ti ol­la enemmän tuot­ta­ja­na­kin häärän­neen Chan­ning Ta­tu­min elo­ku­vas­ta. Alun­pe­rin Tam­pa Baystä ko­toi­sin ole­val­la Ta­tu­mil­la kun on oma­koh­tais­ta ko­ke­mus­ta miesst­rip­pa­rin am­ma­tis­ta: mies lo­pet­ti ai­koi­naan kou­lut kes­ken ja viet­ti tämän jäl­keen 8 kuu­kaut­ta vaat­tei­taan dol­la­rei­hin vaih­taen. Ehkä tästä to­si­poh­jas­ta joh­tuen hah­mot ja ta­pah­tu­mat kals­kah­ta­vat us­kot­ta­vil­ta — ja myös suu­ren luo­kan shown tyy­liin ko­reog­ra­fio­dut run­saat st­rip­pio­siot toi­mi­vat ener­gi­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Tampa Bay näyttää tässä yhdistelmältä Miamin, Las Vegasin ja jopa New Orleansin parhaita puolia, joten sekä kuvaus että kuva ovat molemmat selvästi onnistuneita. Niin ikään lukuisat mielikuvituksekkaat strippikohtaukset näyttävät hallituilta vilkkuvaloista ja savuefekteistä huolimatta. Äänipuolella musiikkiraita herää mukavasti henkiin showosioissa ja myös dialogin välittyy läsnäolevan terävästi. Ekstraton. (IJ)
25/02/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy