Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Maata meren alla

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: A-51726 EAN: 6415750036690

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­sa Lu­xem­bur­gia edel­leen ihai­le­va tie­dos­ta­va äi­ti on 1980-­lu­vul­la adop­toi­nut tytön ja jättä­nyt sak­sa­lai­sen mie­systävänsä pys­tyäk­seen kes­kit­tymään lap­sen­sa hy­vin­voin­tiin.

Ro­sa Lu­xem­bur­gia edel­leen ihai­le­va tie­dos­ta­va äi­ti (ai­na mah­ta­va Ma­ria Pac­kalén) on 1980-lu­vul­la adop­toi­nut tytön ja jättä­nyt sak­sa­lai­sen mie­systävänsä pys­tyäk­seen kes­kit­tymään lap­sen­sa hy­vin­voin­tiin. Ai­kui­suu­den kyn­nyk­sellä hii­pu­va Ida ha­luaa ir­rot­tau­tua äi­tinsä kah­leis­ta ja muut­taa Ber­lii­niin hen­gittääk­seen raik­kaam­paa il­maa kuin ah­dis­ta­vas­sa pik­ku­kau­pun­gis­sa.
Riik­ka Ala-Har­jan ro­maa­niin pe­rus­tu­va elo­ku­va al­kaa kuo­ria tästä al­kua­se­tel­mas­ta si­pu­lia, jo­ka koos­tuu mo­nis­ta mie­len­kiin­toi­sis­ta tee­mois­ta: van­ha va­sem­mis­to­lai­suus, rak­kau­den haas­teet, van­hem­muus, hyväk­syntä ja kuo­le­ma. Elo­ku­van voi­ma ja heik­kous on siinä, että kaik­kea tätä kä­si­tellään etäi­ses­ti ja viit­teel­li­ses­ti. Huu­mo­ria­kin löy­tyy, mut­ta ai­ka etäistä on se­kin, muun muas­sa sak­sa­lai­sen ja suo­ma­lai­sen men­ta­li­tee­tin erois­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ankean oloisesti piirtyvä kuva ja monotoninen ääniraita. Ekstroissa (PS)
17/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy