Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Batman Begins – kahden levyn erikoisjulkaisu

Batman Begins 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200591EAN: 7321944729592

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bat­man-­sa­ga oli jo yskäh­te­lynsä jäl­keen hii­pu­nut, kun­nes uu­si pro­duk­tio yllät­ti myön­tei­ses­ti.

Bat­man-sa­ga oli jo yskäh­te­lynsä jäl­keen hii­pu­nut, kun­nes uu­si pro­duk­tio yllät­ti myön­tei­ses­ti. Lähtö­koh­dak­si otet­tiin Yön ri­ta­rin sa­la­peräi­nen al­ku­perä, jo­ta ei ko­vin­kaan pal­jon ol­tu sar­ja­ku­vis­sa saa­ti elo­ku­vis­sa va­lo­tet­tu. Ch­ris­tian Ba­le te­kee hyvä roo­lin, ja sar­jan ta­paan hyvä si­vuo­sa­kaar­ti tu­kee mu­ka­vas­ti: Mic­hael Cai­ne, Liam Nee­son, Ga­ry Old­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääniraita. Kahdella levyllä ekstroissa14+1+8+13+14+13+15+14+2 min.pääsiäismunatyyliin toteutetut dokumentit, faktaruutuja, traileri ja DVD-ROM –linkki. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy